McCoy staat voor de 💯, 'The Perfect Score' oftewel het streven naar het maximaal haalbare. Waarom? En wat bedoelen we daarmee? En als we zeggen 'de beste 100', wat betekent dat dan?

'Doen we dit voor een klant of voor een collega?' Dat vragen we ons iedere dag meerdere malen af. Meetings, presentaties, mails, het maakt niet uit wat; het moet zo zijn dat we dat doen voor een klant of een collega. Voor geen van beiden? Direct stoppen dan! Een focus die voor ons al jaren verhelderend werkt. Zeker als je dit afzet tegen bedrijven waar klanten en collega's naar de achtergrond worden gedrukt door het belang van de aandeelhouder.

We zijn een 100% SAP dienstverlener die kwaliteit en commitment hoog in het vaandel heeft staan. Onze ambitie is dan ook om de allerbeste consultants aan boord te hebben. Dat is eerder een reis dan een bestemming. McCoy collega's coachen we om de beste te worden, we dagen ze uit en geven hen de ruimte. Ze hebben het DNA om hier vanuit zichzelf naar te streven. 'Intrinsiek gemotiveerd' noemen we dat. Het streven om de beste te worden in het SAP consultancy vak (zie ook top100). Uiteraard geholpen door kundige collega's en ervaren coaches die luisteren en advies geven. We bieden de ruimte en kansen om fouten te maken en vieren het succes als een resultaat wordt behaald. Een veilige omgeving waar je iets kunt uitproberen of een raar idee kunt lanceren. Want 'the perfect score' streven we ook na als het gaat over medewerkers tevredenheid. Ook al staat deze momenteel boven het gemiddelde van Best Workplaces (in 2019 op 98%); we horen graag hoe we dit nog dichter bij de 100% kunnen krijgen!

Klanten mogen rekenen op een maximaal commitment om projecten tot een goed einde te brengen. Binnen de gestelde tijd, binnen het gestelde budget. Met oplossingen die voldoen aan de verwachting. En doorzettingsvermogen, inzet en drive om complexe vraagstukken op te lossen. Niet altijd door gedwee te bieden wat een klant vraagt. Vaak ook door te begrijpen wat er schuilgaat achter de initiële vraag. Geen 'u vraagt, wij draaien' dus. Met als doel om tot een perfecte oplossing te komen. Bij voorkeur met eenvoudige oplossingen die toekomst vast zijn en uitlegbaar naar gebruikers. Simply McCoy! Want ook hier geldt dat we gaan voor 100% klanttevredenheid, 'the perfect score'.

De 💯 beste consultants bij onze gewaardeerde klanten; het is het voortdurend streven naar vooruitgang en verbetering. Daar blijven wij voor gaan: Simply McCoy!

100
100
100
100
100
100
100
marieke
Nina
Once upon a time in Hollywood
Copacabana
Tom100
Mo Ahmad
Veldfles
Koe
Baby
Strijp
Horse
uitgang
Cuba
Cuba 2
Tomorrowland
Nyc
100
NY Marathon
LP
Velg
Koffieapparaat
Slagboom
cone
Pop holland
Madurodam
Koffer
Kerstdorp
Bar
New York Basketball
Bier
Gitaar
100KM
Ameland
mail
Steekwagen
Joury 2
Glas
Hein