Be on track with BI 2.0

Be on track with BI 2.0

Op 29 september 2022 is het zover: hét Business Intelligence Event van McCoy. Aan de hand van 5 relevante onderwerpen behandelen we innovatieve ontwikkelingen rondom BI met als thema ‘Be on track with BI 2.0’. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Het maken van de juiste beslissingen begint bij goede data. Weten wat je nodig hebt om je business verder te brengen - en daarop inspelen. Bijblijven in een veranderende markt en real-time rapporteren was nog nooit zo belangrijk. Dit event staat in het teken van tools die je hierbij kunnen helpen en move naar de cloud.

En dat is iets waar wij ons bij McCoy maar al te graag mee bezig houden. More than BI betekent voor ons meerwaarde bieden boven op het technische trucje. Het gaat om het begrijpen van onze klanten, en hun vragen écht weten te beantwoorden. We nemen onze kennis van SAC Planning & Analytics, Power BI, S/4 Reporting, Snowflake & BI Cloud mee en delen die graag met jou.

 

Tracks

Tijdens het event worden vijf verschillende tracks behandeld:

 

Programma BI event

Het BI Event vindt plaats op donderdag 29 september van 12.00 tot 18.00 in Landgoed Huize Bergen te Vught. Op dit event komen alle innovatieve ontwikkelingen rondom Business Intelligence aan bod. Na de plenaire opening met Iver van de Zand en Tom van den Berg volgt het middagprogramma: een reeks inspirerende sessies – gebaseerd op 5 tracks en gegeven door verschillende sprekers. Ter afsluiting geeft Ilse Wouters een workshop efficiënt presenteren, en volgt een gezellige borrel. Bekijk alle sessies hier.

 

Timetable

 

Sprekers

 

Sessies van o.a.

 

Aanmelden

 

Meer informatie over het event?

Neem contact op met Katrin van Boxtel of Jan Laros.