Start met Embedded Analytics. Vraag vrijblijvend een demo aan

Embedded Analytics geeft jouw organisatie de mogelijkheid om real-time rapportages te integreren in je dagelijkse werkomgeving. Ontdekken of Embedded Analytics iets is voor jouw organisatie? Wij nemen je graag in een vrijblijvende demonstratie mee langs de mogelijkheden van Embedded Analytics.

Binnen ons uitgebreide demo-systeem krijg je een eenvoudige uitleg aan de hand van diverse rapportage voorbeelden en business cases. We laten je onder andere de laatste ontwikkelingen binnen S/4HANA reporting zien en de mogelijkheden van Embedded Analytics in non S/4 systemen zoals SAP EWM en SAP ECC.

Daarnaast is er ruimte voor een sparringsessie over hoe Embedded Analytics in jouw situatie, systeemlandschap of bedrijfsproces het beste ingezet kan worden. We denken graag met je mee en kunnen vergelijkbare situaties en voorbeelden demonstreren en verder uitleggen.

Nieuwsgierig hoe Embedded Analytics werkt en of het bij jouw organisatie past? Vraag een afspraak door je gegeven achter te laten op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.