Rondetafelsessie Sustainable Project Management

Rondetafelsessie Sustainable Project Management

Duurzaam ondernemen staat bij veel projectmanagers hoog op de agenda. Vast ook op die van jou. Wil je vandaag de dag een prettige, groene en gezonde werkomgeving creëren, dan zal je verder moeten gaan dan het tegemoetkomen van de wettelijke verplichtingen. Wat betekent duurzaamheid precies voor jouw organisatie? En hoe manage jij een duurzaam project? Tijdens onze rondetafelsessie op dinsdag 18 april in Dordrecht gaan we samen het gesprek aan.

Een bewuste locatie

Gevestigd in een oude watertoren in Dordrecht, bevindt zich het bijzondere Villa Augustus. Een hotel, restaurant, markt én tuin in een, waar ‘groen’ leven de toon voert. Een passendere locatie voor onze sustainability-rondetafelsessie kunnen we ons niet wensen.

Deel jouw visie

Onze gastspreker is Annemiek Bles, van Brainport Development. Ze gaat ons vertellen over The Natural Step. Deze non-profitorganisatie richt zich op systeemdenken en backcasten vanuit duurzaamheidsprincipes. Dit is hun basis voor toepassingen en tools voor het plannen en (her)ontwerpen van innovaties in, onder andere, de service-industrie. Vervolgens gaan we samen rondom de spreekwoordelijke ronde tafel het gesprek aan. In een select, betrokken en interactief gezelschap, delen we samen onze visie op verschillende SDG-doelstellingen. Deze waardevolle middag sluiten we af met een verantwoord – en vooral lekker ;) – diner uit eigen tuin.

Datum: 18 april 2023

Tijd: 15:00 - ± 19:30

Locatie: Villa Augustus in Dordrecht

Adres: Oranjelaan 7, 3311 DH Dordrecht

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan. Tot dan!

Terms
privacy statement

* Mandatory field

  • Robbert Bruining

    Robbert Bruining is SAP project manager bij McCoy.

    Robbert Bruining
  • Maroesja Vosters

    Maroesja is project manager bij McCoy

    Maroesja Vosters