Change Management 101 – Learn about the basics of Change Management

-

Je hoort steeds meer over Change Management en bent eigenlijk wel benieuwd. Wat is nou al die praat over Change Management, en waarom vinden bedrijven dit opeens belangrijk?

Steeds meer bedrijven optimaliseren hun bedrijfsprocessen. Je kunt nog steeds zoveel tijd besteden aan een ongelooflijk goed systeem en gestroomlijnde processen; als medewerkers en leveranciers het niet goed gebruiken, heb je voor niets een tijdrovend en duur IT-project gedraaid.

Wist je dat 62% van de mensen niet graag uit hun comfortzone stapt? Bedrijven kiezen steeds vaker voor een fit-to-standard-strategie waarbij werknemers zich moeten aanpassen aan het systeem in plaats van andersom. Medewerkers krijgen daardoor nieuwe verantwoordelijkheden en moeten uit hun comfortzone stappen. Change Management zorgt voor een soepele overgang, waarbij zowel aan mens als IT wordt gedacht.

Laat je inspireren door onze Simply Change training. In de eerste sessie behandelen we:

- Het belang van Change Management

- Hoe je change management in de praktijk kan gebruiken

- Oefeningen aan de hand van vragen en statements

In de tweede sessie werken we samen aan een casus en gaan we meer de diepgang in. Na deze McAdemy weet jij hoe Change Management kan bijdragen aan een succesvolle implementatie.

De training vindt plaats in twee sessies:

-       24 april 16.30-19.00 (inclusief food&drinks)

-       10 mei 16.30-19.00 (inclusief food&drinks)

Heb je van te voren al vragen? Of heb je onderwerpen die je graag wilt bespreken? Neem dan contact op met Mariam (Mariam.Amiri@mccoy-partners.com).

De sessies worden gegeven door Robin Hazelaar en Kimberly van Ooijen.

Please note, this is an internal training
Terms
privacy statement

* Mandatory field