NEWS
Tom van den Berg

McQuarterly februari 2020

Michelin-waardig SAP beheer

 

 

McCoy introduceert een volledig nieuw SAP beheerconcept! En waar kunnen we dat beter doen dan in een restaurant met een Michelin ster. Daar waar op niveau gekookt en gegeten wordt. Dat is de ultieme parallel met onze visie op SAP beheer. In een intieme setting laten we op 11 maart vakgenoten kennismaken met onze Triple-F beheerfilosofie. Begeleid door de heerlijkste gerechten. Heb je interesse om ook aan te schuiven tijdens het diner? Bekijk de volledige uitnodiging of neem contact op met Jeroen: 06-2124 5409 of jeroen.seuntiens@mccoy-partners.com

 

Nieuw: Intelligent Packing oplossing

 

Verlaag leadtimes van het verpakkingsproces door pakketten slim te bundelen met onze nieuwste EWM-oplossing: Intelligent Packing. Een visueel gedreven systeem, dat medewerkers probleemloos door het bundelproces leidt. We zijn volop aan het ontwikkelen, in samenwerking met Heroes, en de eerste reacties zijn lovend! Wil je de oplossing alvast in werking zien? Dat kan in het SAP Experience Centre in ‘s-Hertogenbosch. Meer weten over Intelligent Packing? Kijk hier!

 

 

Bij ons op de werkvloer

 

 

Beloven wat je doet, en doen wat je belooft. Dat is waar wij voor staan. Uiteraard ook op het vlak van goed werkgeverschap. Om topkwaliteit te leveren, geven wij onze werknemers de ruimte. Plezier en samenwerking zijn een belangrijk onderdeel van onze werkcultuur. Benieuwd hoe het is om te werken bij McCoy? Epic! 

 

 

Future of Procurement 

 

 

Hoe kunnen nieuwe technologieën het procurement proces optimaliseren? En belangrijker nog: wat betekent dit voor jouw eigen onderneming? De wereld van inkoop is aan het veranderen. Op 1 april a.s. krijg je de kans om dit thema te ontdekken tijdens het Future of Procurement event. Daar zal o.a. Andries Feikema, Global Director Procurement Transformation bij DSM, zijn visie delen. Registreer je hier & laat je inspireren!