Verdubbel de waarde van je warehousedata

Process Mining: Jouw SAP EWM-data zijn er klaar voor

Een gestroomlijnd, effectief en feilloos warehouseproces. Je klanten vragen erom. Jouw SAP EWM-data zijn klaar voor een succesvol proces-miningproject. Met een transparante procesflow en inzichtelijke dashboards ga je écht op basis van feiten met je gegevens aan de slag. En de waarde van je warehousedata? Die gaat verdubbelen. Let maar op.

De perfecte voorwaarden voor een succesvol process-miningproject? Die heb je al

Terwijl de markt er elke dag anders uit lijkt te zien, wil je je warehouseprocessen op orde hebben. Jij werkt al met een SAP EWM-systeem en je logistieke intelligentie is eigenlijk al bijna optimaal. Maar het kan nóg slimmer. Hoe efficiënt zijn jouw outbound-logisticsprocessen momenteel bijvoorbeeld ingericht? Hoe vlekkeloos is jouw flow?

Van de klantorder tot het moment waarop de vrachtwagen met de orders je distributiecentrum verlaat: er komt meestal een complexe combinatie van handmatige en geautomatiseerde stappen bij kijken, vaak met een hoge frequentie en veel ruimte voor optimalisatie. Minder voorraad, meer kostenbesparingen en een hogere klanttevredenheid? Dat realiseer je met process mining.

Process mining op basis van je EWM-data. Dit levert het op

Het is simpel; met process mining worden je EWM-data waardevoller. Samen zorgen we dat je processen voor intelligent logistics nóg slimmer worden en meer opleveren. Hier kan je op rekenen:

Je klanttevredenheid is altijd on point.

  • Pakketten worden verzonden conform de order.

  • De doorlooptijd van het proces is zo laag mogelijk.

Je garandeert constante efficiëntie in je processen.

  • Een groot aantal orders kan per dag verwerkt worden.

  • Orderpickingproductiviteit is optimaal.

Zonder problemen speel je in op uitzonderlijke situaties.

  • Mispicking is minimaal.

  • Orders worden op tijd verstuurd.

Je verdubbelt de waarde van je warehousedata!

Process mining voor jouw organisatie? Jij bent klaar voor de start!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van process mining voor jouw organisatie? We komen het je graag uitleggen. Sterker nog: we laten het je met plezier zien! Bel Mirjam Verzijl op 06 839 363 60 en haal méér uit je EWM-data met process mining.