Webinar: Advanced Transportation Management in S/4HANA

Wil je meer weten over SAP S/4HANA Advanced Transportation Management en werk je aan het optimaliseren van je transportprocessen, dan mag je dit webinar niet missen. Met waardevolle inzichten en praktische tips kun je je transportactiviteiten verder verbeteren.

SAP S/4HANA Advanced Transportation Management

Advanced Transportation Management (Advanced TM) is beschikbaar in SAP S/4HANA met een aanvullende licentie. Advanced Transportation Management beschrijft de volledige omvang van SAP TM. Met Advanced Transportation Management zullen veel extra functies beschikbaar zijn. Deze extra functies kunnen je helpen om het logistieke proces te optimaliseren en uiteindelijk de kosten te verlagen.

SAP S/4HANA Basic Transportation Management (Basic TM) bevat alle functies die al deel uitmaakten van de LE-TRA. Deze zijn nu op een vergelijkbare manier beschikbaar voor gebruik door klanten als onderdeel van TM in S/4HANA. Basic Transportation Management is onderdeel van de SAP S/4HANA licentie. Ons vorige webinar ging over Basic Transportation Managementen. Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van Advanced Transportation Management, registreer je dan nu.

Wat kun je verwachten?

In het webinar nemen we je mee door een multi drop scenario waar we veel Advanced TM functies zien. Je ziet hoe deze processen er in de praktijk uitzien en hoe Advanced TM je kan helpen je transportproces te verbeteren. Let op, dit webinar is in het Engels.

Datum en registratie

Het webinar vindt plaats op donderdag 29 augustus om 16:00 uur. Registreer door het formulier op deze pagina in te vullen.

Agenda

Webinar - Advanced Transportation Management in S/4HANA

sprekers

  • René Criellaard

    Rene is 39 jaar oud en woont met zijn vrouw en kinderen in Dordrecht. Hij heeft een logistieke achtergrond en heeft 14 jaar als transportplanner gewerkt. Daarna maakte hij ruim 6 jaar geleden de overstap naar IT en is nu een ervaren SAP Transportation Management consultant.

    René Criellaard