Event - Supply Chain van de Toekomst

Is jouw (digitale) supply chain klaar voor de toekomst?

Hoever is jouw organisatie met de digitale transformatie van de supply chain? We nodigen je graag uit om hierover van gedachten te wisselen in de 'Supply Chain Valley' bij vidaXL in Venlo. De afgelopen jaren werkte McCoy hier samen met vidaXL aan een hypermodern distributiecentrum compleet met high-tech sorteersysteem. 

Hoe ziet de supply chain van de toekomst eruit?

We gaan hierover graag met je in gesprek en willen je inspireren op de volgende punten:

  • vidaXL spreekt over de supply chain uitdagingen van een snel groeiend e-commerce bedrijf. Denk aan strategisch voorraadbeheer, ketensamenwerking en beheersbaarheid.

  • McCoy gaat dieper in op de SAP-oplossingen waarmee we deze uitdagingen nu en in de toekomst ondersteunen.

  • Onder het motto ‘work smarter, not harder’ geeft Jeroen van de Berg een inspirerend betoog over digitalisering en de supply chain van de toekomst!

Terms
privacy statement

* Verplicht veld

Agenda

Sprekers

Jeroen van den Berg

Consultant, trainer, auteur, onderzoeker en veelgevraagd spreker op het gebied van warehouse management.

Raoul Crutzen - vidaXL

Raoul werkt als (lead) product owner bij vidaXL. In die rol helpt hij bij het faciliteren en versnellen van de zakelijke behoeften en groei. Verantwoordelijk voor het volledige IT-landschap van de geïntegreerde supply chain.

Erik van der Hooft - vidaXL

Erik is manager Supply Chain Solutions & Control bij vidaXL. Het transformeren van een complexe uitdaging in een begrijpelijke actielijst en het (hands-on) managen van de implementatie van de oplossingen, is wat hem drijft.