Project Management Week 2024

In de week van 7 t/m 11 oktober, organiseert McCoy Projectmanagement de Project Management Week rondom het thema Veerkracht – essentieel in projecten. Gedurende deze week organiseren wij op maandag t/m donderdag een interessant webinar. De webinars zijn dagelijks van 16:00 – 17:00 uur en duren dus één uur. Je kunt de sessies online volgen waar jij maar wilt!

Webinars

Tijdens de webinars gaan we in op de overeenkomsten tussen Max Verstappen, projecten en veerkracht. Andere onderwerpen zijn mentale weerbaarheid, preventief risicomanagement in projecten en hoe dit het totale project helpt.  En last but not least: hoe bouw ik een high-performing team?

Meer informatie over de onderwerpen en de sprekers van de webinars vind je in de agenda onderaan deze pagina .

Live event

Op vrijdag 11 oktober verwelkomen we je graag op ons inspirerende live event in Eindhoven, om samen de Projectmanagement Week af te sluiten. Na vier boeiende webinars is het tijd om samen te komen en van elkaar te leren. Als het om projectmanagement gaat, komen we tijdens dit event graag tot de kern. Dat doen we aan de hand van:

  • een inspirerende succes story tussen Alliander en McCoy

  • kennisdeling met betrekking tot jouw projectervaringen

  • een keynote over “Nieuw Leiderschap”

Het event begint om 14:00uur en eindigt om 16:30uur, waarna we afsluiten met een gezellige netwerkborrel. Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek op 11 oktober!

Voor wie is de Project Management Week?

De projectmanagement week is geschikt voor iedereen die interesse of affiniteit heeft met projecten en zich hier graag in wil ontwikkelen om meer impact te maken.

Wil je op de hoogte blijven en je aanmelden? Dat kan via het formulier op deze pagina.

Agenda

locatie

Locatie live event op 11 oktober: John F. Kennedylaan 2, Eindhoven. Parkeren kan op het terrein van de TU/e.