SAPore Workshop

SAPore Workshop

SAP Business Technology Platform (SAP BTP) geeft smaak aan RISE with SAP. De vele mogelijkheden die het platform biedt op het gebied van data, integratie met en uitbreiding van SAP S/4HANA maakt het platform onmisbaar bij elke digitale transformatie. Maar wat is Business Technology Platform nou precies? En hoe kun je jullie klanten hierover adviseren?

Voor het antwoord op deze vragen nodigen we je uit voor een bijzondere workshop genaamd SAPore. In het Experience Center van SAP leer je van ervaren koks hoe je tovert met de pure ingrediënten van het Business Technology Platform.

Cooking with SAP BTP

Tijdens deze ruim vier uur durende workshop leer je precies hoe je de BTP-ingrediënten combineert en op smaak brengt voor jouw organisatie. Eerst maak je uitgebreid kennis met de veelheid aan mogelijkheden en ingrediënten van BTP. Vervolgens proef je in het SAP Experience Center allerlei concrete cases. Je ontdekt hoe je gericht waarde toevoegt met de nieuwe BTP-ingrediënten en tools. Na de lunch stroop je je mouwen op en creëer je zelf nieuwe, smakelijke recepten met BTP.

Deze unieke en creatieve workshop wordt verzorgd door de BTP-chefkoks van SAP. Je gaat naar huis met een goed beeld van het platform. De ervaren koks van SAP bieden bovendien tal van handvatten die je helpen om ook zelf aan de slag te gaan met BTP.

Meld je aan

Wil je deze workshop bijwonen? Meld je dan vandaag nog aan. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Ben er wel op tijd bij want koksschool SAPore heeft maar een beperkt aantal plaatsen!

Graag tot ziens bij SAPore!

Schrijf je in
Terms
privacy statement

* Verplicht veld

Agenda

Walk in
Lunch

locatie

Amerikastraat 10, Den Bosch