McAdemy

Agile Mindset

Gehost door Hein van den Heuvel

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.

Start op: 21 september 2021 16:30

Sneller, beter en vaak ook nog goedkoper it-functionaliteit opleveren, dat is de belofte van Agile. Kan het gedachtegoed ook toegepast worden op SAP dan? Projecten als het inrichten van SAP staan toch bekend als moeizame trajecten. Is het werkelijk te waanzinnig voor woorden om Agile op SAP toe te willen passen? 

In deze tweedelige training 'Agile Mindset' geven we je inzicht hoe Agile succesvol kan zijn en waar de mogelijkheden liggen voor SAP-projecten. De training bevat niet alleen theorie, maar bevat ook veel interactie en praktijkvoorbeelden.

In het eerste deel wordt uitgelegd wat Doing Agile inhoudt en waarom een juiste mindset belangrijk is. Daarnaast staan we stil wat precies een (agile) mindset is. Afsluitend van het eerste deel onderzoeken we een aantal Agile principes en gaan we na in hoeverre die toepasbaar zijn binnen een SAP-project.

In het tweede deel gaan we verder waar we eerste deel zijn gestopt. We onderzoeken de overige Agile principes. En vervolgens bespreken we waar(om) een Agile transformatie kan mislopen. Om dit verder uit te diepen gaan we kijken naar de cultuur en hoe die van invloed is op ons dagelijkse gedrag. Door dit inzicht kunnen we afsluiten met het beeld wat Being Agile inhoudt. 

De training bestaat uit twee delen die opvolgend zijn (je schrijft je in voor beide delen).

Gezien het interactieve karakter worden de bijeenkomsten fysiek op locatie gepland.


De eerste bijeenkomst is op dinsdag 21 september om 16.30 uur en zal om ongeveer 20:00 uur eindigen.

De tweede bijeenkomst is op donderdag 30 september om 16.30 uur en zal om ongeveer 20:00 uur eindigen.

Tussendoor zullen we een hapje eten. 

Gezien het programma van de training is het niet mogelijk om één bijeenkomst te volgen; je schrijft je dus in voor beide bijeenkomsten.

De sessie is interessant voor mensen die al ervaring hebben met Agile, maar zeker ook voor mensen die niet veel ervaring hebben met agile, maar wel weten wat het inhoudt.

Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Tot dan.

Mario Roovers en Hein van den Heuvel