McAdemy

EASE gebruikers update - EASE release Juni 2022

Gehost door Bas Pronk

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.

Start op: 29 juni 2022 15:00

De nieuwste EASE release gebaseerd op ARIS SR17

Deze EASE versie is weer helemaal up to date met de laatste Service Release van ARIS en heeft een hoop nieuwe functionaliteiten te bieden, zoals een vernieuwde homepage en satellite modelling. Ook is het framework uitgebreid met een nieuw modeltype!

Nieuwe homepage

Binnenkort gaan we jullie ARIS en EASE upgraden. Als je de dag daarna inlogt zal het je meteen opvallen; de homepage heeft een nieuwe look & feel. Deze change is door SAG ontwikkeld en uiteraard hebben wij er een EASE variant van gemaakt zodat in 1 oogopslag alle belangrijke informatie direct zichtbaar is.

Satellite modelling

Vanaf nu is Satellite modelling beschikbaar in EASE! Met deze functionaliteit ben je in staat om vanuit je proces direct de belangrijke informatie toe te voegen via een attribuut achtige functionaliteit. Wat dit precies is en hoe het werkt kun je zien in deze webinar.

Aanmelden

Natuurlijk zijn er nog tal van andere updates die we met jullie willen delen. Meld je snel aan en dan zien we je op 29 juni!