Future of Procurement

1 april 2020 12:00

Corona update 18 maart 2020,

De gevolgen van het Corona-virus zijn wereldwijd zichtbaar en vanuit de overheid en organisaties worden maatregelen getroffen in het belang van de gezondheid van onze medemens. Ook SAP Nederland en McCoy & Partners pakken hierin uiteraard onze verantwoordelijkheid om veiligheid en continuïteit voor iedereen te kunnen borgen.

Dit betekent helaas dat we het Future of Procurement evenement tot nader order uitstellen. Uw registratie blijft van kracht en wij zullen u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de nieuwe datum. Mocht u tussentijds vragen hebben of 1-op-1 bijgepraat willen worden over de toekomst van inkoop, dan zijn we uiteraard te allen tijde bereikbaar om een online sessie voor u te organiseren.

Tot die tijd is onze McAdemy @ Home geopend met diverse Procurement sessies die de inhoud van dit event behandelen. Ook de sessie van DSM is via onze McAdemy @ Home bij te wonen. Meer informatie vindt u hier: https://mccoy-partners.com/updates/mccoy-introduceert-mcademy-home 

Wij danken u voor uw begrip en kijken uit naar het evenement op een later moment.

 

Een kijkje in de toekomst 

Van cloud, naar AI, blockchain en machine learning, de innovaties binnen procurement volgen elkaar steeds sneller op. Wat nu nog lijkt op een scène uit een sciencefictionfilm, is in 2025 onderdeel van een normale werkdag. Hoe kunnen nieuwe technologieën je in de praktijk gaan helpen? En belangrijker nog: hoe kunnen we dit realiseren?

Future of Procurement Event 

Op 1 april 2020 organiseert McCoy het Future of Procurement event in het SAP Experience Center in ’s-Hertogenbosch. We nemen je die dag mee door vraagstukken en ontwikkelingen omtrent verschillende innovaties in de wereld van inkoop.

Experts aan het woord

Zo zal dhr. Holger Schiele, verbonden aan de Universiteit Twente als ‘Professor of Technology Management Innovation of Purchasing, Production and Logistics’, ons een kijkje geven in de toekomst van inkoop. Hij zal ons vertellen wat de verwachtingen in de praktijk zijn omtrent Artificial Intelligence en waar de mogelijkheden en - vooralsnog - de onmogelijkheden zitten.

Tevens in ons midden als gastspreker vanuit DSM, Dhr. Andries Feikema, Global Director Procurement Transformation. Hij zal zijn visie delen op digital business transformation en change management. "To D or not to D? That's the question."

McCoy & Patners

Tijdens verschillende break-out sessies zullen we hier verder op inzoomen. Ook zullen we onze nieuwste propositie laten zien, die bedrijven gaat ondersteunen bij het uitstippelen van hun eigen IT/Procurement roadmap. 

Praktische informatie 

We starten om 12:00 uur met een lunch. We sluiten het programma om 17:00 uur af met een gezellige borrel waarbij je - onder het genot van een hapje en drankje - van gedachten kunt wisselen met vakgenoten en experts.

12.00  lunch & ontvangst
13.00  intro & welkom
13.30  Klantpresentatie, Andries Feikema DSM
14.15  Break
14.30  4 break-outssessies
16.40  Borrel

Interesse gewekt? Schrijf je in via het formulier op deze pagina. 

 

 

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training.