Het ideale project met mijn CV!

11 februari 2019 18:00

Jouw McCoy CV is van elementair belang in het vinden van de juiste opdracht. Of het nu gaat over eigen McCoy projecten of detachering; klanten vragen naar jouw achtergrond, kennis en ervaring. Met het Connect-CV tool voor het onderhoud van onze CV’s hebben we vernieuwende technologie en opmaak om onze CV’s te presenteren aan klanten. Nog belangrijker dan dat is de inhoud van het CV.

In deze sessie gaan we onder professionele begeleiding van jouw CV het winnende CV maken! Met name door goed te verwoorden welke kennis en ervaring je hebt. Na de sessie ben je in staat om het resterende deel van je CV grotendeels zelf op het juiste niveau te brengen, in het Connect-CV tool. Onze externe partner zal je hierbij begeleiden tot je CV volledig up-to-date is.

 

Wie zijn Saskia en Simone?

De training wordt gegeven door Saskia en Simone. Een korte toelichting:

Wij geloven dat het vinden (en krijgen!) van het perfecte project zorgt voor meer plezier in je leven. En ook voor blije medewerkers trouwens, daar hebben bedrijven ook weer wat aan. We zien het dan ook als onze missie om de juiste man op de spreekwoordelijke juiste plek te krijgen: iedereen blij!

In een grijs verleden werkten we bij hetzelfde communicatiebureau. Inmiddels hebben we allebei een eigen bedrijf. Simone als tekstschrijver, Saskia helpt als adviseur en trainer organisaties hun onderscheidend vermogen te versterken. Een ijzersterke combinatie als het op brieven en CV’s aankomt dus. Jouw onderscheidend vermogen optimaal en in heldere taal uit de verf laten komen, dat is onze gezamenlijke specialiteit.

 

Log s.v.p. in om te registreren

Inloggen