McAdemy

Impact met sustainability in S/4HANA

Gehost door Roland Sloetjes

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.

Start op: 20 oktober 2022 12:00

Impact met sustainability in S/4HANA

Groen, groener, groenst – je komt er vandaag de dag niet meer omheen. Duurzaamheid is hét onderwerp, en dat is maar goed ook. De aarde warmt op en daar hebben we met zijn allen een groot aandeel in. Tijd voor actie, vinden wij.

C02-voetafdruk verkleinen

Op ons sustainability-event, 20 oktober 2022, leer je hoe je die actie onderneemt. We geven je richtlijnen aan de hand van pragmatische, innovatieve oplossingen in S/4HANA. De sustainable best practices in S/4 dragen direct bij aan duurzaamheid, zowel in je organisatie als in de waardeketen.

Programma

Over het programma laten we later meer los. Wél kunnen we alvast meegeven dat het inspirerend en hands-on wordt. Een duurzame locatie, concrete klantcases en praktische demo’s in S/4HANA, allemaal om jou te helpen bij het verkleinen van je C02-voetafdruk.

Aanmelden

Een steentje bijdragen is voor elke organisatie een must. Ook voor jou. Op dit event leer je hoe je beleid omzet in concrete acties. Zien we je 20 oktober? Meld je snel aan.