McAdemy

Introductie Scaled Agile Framework (SAFe)

Gehost door Hein van den Heuvel

Log s.v.p. in om te registreren

Inloggen
Start op: 17 december 2021 08:30

Weet jij al alles van SAFe (Scaled Agile Framework)? En hoe zit het met je klant? Weten zij precies hoe het werkt en hoe ze SAFe kunnen inzetten?

In deze training krijg je een goed inzicht in het SAFe framework. Verschillende topics komen aanbod, waaronder de principes die ten grondslag liggen aan SAFe. Ik wil met jullie ingaan op de elementen die noodzakelijk zijn om SAFe succesvol te maken in de organisatie. Product delivery, een klantgerichte aanpak voor het definiëren, bouwen en vrijgeven van een continue stroom van waardevolle producten en diensten aan klanten en gebruikers. PI planning het belangrijkste event binnen het SAFe framework en essentieel om de Agile Release Train (ART) ‘rijdend’ te houden.  Daarnaast staan we kort stil bij architectuur en hoe dit vorm krijgt binnen SAFe en sluiten we af met portfolio management, hoe de strategie van de organisatie zich vertaalt naar concrete features en user stories.

De sessie is interessant voor mensen die al ervaring hebben met Agile, maar nog niet precies weten wat SAFe inhoudt en hoe het binnen een organisatie wordt toegepast.

De bijeenkomst is op vrijdag 17 december van 8.30 uur tot ongeveer 17 uur. De locatie wordt bepaald o.b.v. het aantal deelnemers.

 

Tot dan.

Hein van den Heuvel