Leiderschap in Persoonlijke Presentatie

23 april 2019 17:30

Het programma voor 'Leiderschap in Persoonlijke Presentatie' is een waardevolle training om te komen tot Thought Leadership. De training wordt verzorgd door Ilse Wouters en Johan Baken. Het is een 6-delige training waarin persoonlijk leiderschap het centrale thema is. Johan zal dit belichten vanuit methodieken en structuur met inhoudelijk praktische oefeningen. Ilse benadrukt in hoofdzaak het gebruik van stem en lijf. Een perfecte combinatie dus!

Vervolgsessies: 07 mei - 21 mei -   07 juni - 19 juni  -  01 juli

Johan Baken
IIn de sessies van Johan komen aan bod: Structuur voor een Presentatie, WorkShop en een (klant)gesprek; de persoonlijke presentatie; omgaan met Angst & Weerstand (intrinsiek & extern); Psychologie van de individu en Groepsdynamica; gebruik van Hulpmiddelen; Beinvloeden van de ander(en); sturen, enthousiasmeren en begeleiden van een groep.

Ilse Wouters
Ilse zal het met name gaan hebben over: fysiek bewustzijn, ontspanning & alertheid, vrijheid vergroten om gedrag te kunnen kiezen. Meer spontaniteit en kleur in de presentatie. Vergroten van je persoonlijke impact.  Bewustzijn vergroten. Zonder masker meer mens. Connectie tussen hoofd en hart maken. Meer grip op eigen materiaal. Onthaasten, openheid, kijken naar elkaar, omarm de stilte, stem en lijf inzetten. Bevrijd je van de gêne, laat los, geef je over en onderzoek nieuwe paden… 

Er zijn helaas geen beschikbare plaatsen meer voor deze training.