Masterclass SAP IBP

19 november 2019 17:00

Masterclass SAP Integrated Business Planning

Supply chain planning wordt steeds complexer. Klanten verwachten hoge service levels en korte levertermijnen. Tegelijkertijd moeten planners de voorraadniveaus steeds lager houden want door continue innovatie is wat we vandaag produceren over enkele maanden alweer verouderd. 

Eén tactisch plan voor de komende 18 maanden is tegenwoordig onrealistisch. Het plan moet regelmatig bijgestuurd worden en vaak liggen er verschillende scenario’s op tafel. Supply planners moeten snel en accuraat de gevolgen van elk scenario berekenen zodat het topmanagement de juiste beslissing neemt. 

SAP Integrated Business Planning (IBP) wordt wereldwijd beschouwd als één van de leidende systemen om de supply chain planning uitdagingen van de 21ste eeuw aan te gaan. In deze masterclass aan de UC Leuven Limburg geven twee experten van McCoy & Partners een overzicht van de verschillende SAP IBP functionaliteiten:

Wil je meer weten?  Meld je dan snel aan voor deze Masterclass op 19 november 2019 op de UCLL Proximus Campus, Geldenaaksebaan 335, 3001 Heverlee. We verwachten je vanaf 17u met een hapje en een drankje. De presentatie start om 18u en eindigt om 21u.

Heeft u nu al vragen? Contacteer dan walter.reynders@mccoy-partners.com 

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training.