Procurement 101

20 februari 2020 17:00

Tijdens de procurement 101 training nemen we je mee in de wondere wereld van procurement. In één avondsessie van 3 uur laten we je kennismaken met fundamenten van procurement.
Aan de hand van een simpele en interactieve casus wordt er toegelicht waar inkoop in het gehele End-to-End proces ingebed is. Vervolgens wordt er aan de hand van een casus ingezoomd op het inkoopproces en de verschillende stromen van inkoop. Als kers op de taart zal er worden ingegaan op de verschillende SAP applicaties op procurement gebied en de integratie van procurement met de andere domeinen, zoals we die ook kennen binnen McCoy. Maak kennis met onderwerpen zoals Sourcing, Operational procurement, procurement op S/4 en Ariba en dergelijke.
Middels deze training maak je op een laagdrempellige wijze kennis met het procurement domein en de SAP toepassing hiervan. De training is dan ook uitermate geschikt voor deelnemers met geen tot weinig ervaring/kennis van het procurement domein. Wil jij in één avond je kennis van procurement verrijken door middel van een interactieve training? Dan is de Procurement 101 training perfect voor JOU!

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training.