S/4 HANA: Fiori Elements

16 juli 2020 16:00

Veel bedrijven hebben een behoefte aan (vaak simpele) rapporten voor hun dagelijkse werkzaamheden. In het verleden was dit redelijk omslachtig om de data op een correcte manier toonbaar te maken aan de gebruiker, meestal in de vorm van een ALV lijst.

Tegenwoordig kiest men vaak voor low-code oplossing buiten SAP, maar is dat de enige manier? En is daar kennis van in huis?

McCoy kiest voor een oplossing die dichter bij huis is te vinden. Bovendien is deze oplossing voor alle moderne SAP systemen out of the box ter beschikking is gesteld: SAP Fiori Elements.

SAP Fiori Elements biedt een raamwerk voor de meest voorkomende rapportage behoeften door gebruik te maken van templates (ofwel Floorplans) die gebaseerd zijn op CDS views met metadata-annotaties, om vervolgens een front-end applicatie te genereren. Een dergelijk gegenereerde applicatie biedt enorm veel snelheid en indien het toch niet helemaal naar wens is kan deze nog worden aangepast naar eigen inzichten.

In deze McAdemy sessie worden de basis concepten toegelicht en worden de voor- en nadelen van deze techniek verkend en getoond middels een real-time demo.

Join ons in deze sessie en ontdek wat deze techniek voor uw organisatie kan betekenen!

 

 

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training.