McAdemy

Een cyberveilig jaar met SAP Security Event

Gehost door Mirjam Verzijl

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.

Start op: 27 januari 2022 15:30

We zien het aantal bedreigingen en aanvallen waaronder ook gijzelsoftware toenemen. Niet alleen op netwerk en infrastructuur, maar recent ook op de centrale IT-systemen. Iets wat elke organisatie koste wat het kost wil voorkomen. 

Als eerste Nederlandse SAP-dienstverlener bieden wij een volledig proactieve SAP Security Monitoring Suite aan. We sluiten uw SAP-omgeving aan op onze Security Monitoring Suite en we beveiligen deze in abonnementsvorm, zonder dat u moet investeren in dure security-softwarelicenties en langlopende implementatietrajecten. 

In dit webinar kom je alles te weten over hoe wij klanten succesvol helpen en wat de toegevoegde waarde voor jouw organisatie kan zijn. Tevens bieden wij je de unieke kans om je te laten inspireren door onze experts op het gebied van SAP Security.

Ben je nieuwsgierig naar Security-Monitoring as a Service? Schrijf je dan hieronder in voor ons webinar.

Praktische info

  • Online event
  • 27 januari (2022), 15:30 tot 17:00
  • Onderwerpen:
    o Toegevoegde waarde van Security-Monitoring as a Service
    o Demonstratie op basis van een klant casus (Vulnerability Management, Patch Management, Compliance monitor, Intrustion detection, Threat event monitoring, Code vulnerability)