BIG Event: The Intelligent Enterprise Explained

11 september 2020 13:00

The Intelligent Enterprise: Explained

In de vierde editie van ons inmiddels welbekende BIG event gaan we dit jaar in op de strategie/roadmap van SAP voor de komende jaren: The Intelligent Enterprise. Voor iedereen die zich afvraagt wat dit inhoudt en hoe je dit vertaalt naar je eigen business, hebben we goed nieuws. McCoy legt uit wat deze strategie inhoudt en gaat in op de toepasbaarheid ervan. Dit verklaart ons thema The Intelligent Enterprise: Explained. 

Explained is hét centrale motto voor McCoy's BIG event 2020.

Ervaar BIG Event @ Home

In tegenstelling tot wat we gehoopt hadden is het Corona virus nog altijd onder ons. Ook op basis van de laatste persconferentie en de maatregelen eromheen hebben we besloten het BIG event 2020 toch volledig digitaal te doen. Maar McCoy zou McCoy niet zijn als we er ondanks dat toch niet iets bijzonders van maken. We denken een modus gevonden te hebben waardoor ons event erg dicht bij een fysiek event komt. En daar laten we je graag kennis mee maken! 

Met een gevarieerd programma, met presentaties van SAP, Signify, Strukton, Royal Swinkels Family Brewers, Nouryon en Schiphol Group duiken we dieper in The Intelligent Enterprise en wat dit nu precies betekent voor jouw organisatie.  Bekijk de inhoud en maak je keuze!

 

 

Meld je aan

We kijken uit naar je digitale komst op 11 september. We hebben het programma wat gecomprimeerd waardoor het tot ongeveer 15:00uur zal duren. We sluiten het uiteraard in McCoy stijl af in de hoop dat iedereen weer een stap verder is gekomen in de reis naar SAP’s Intelligent Enterprise. Voorafgaand aan het event ontvang je de deelnamelink per mail.

Schrijf je snel in via het formulier op deze pagina. 

Graag tot dan!

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.