BIG Event: The Intelligent Enterprise Explained

11 september 2020 12:00

The Intelligent Enterprise: Explained

In de vierde editie van ons inmiddels welbekende BIG event gaan we dit jaar in op de strategie/roadmap van SAP voor de komende jaren: The Intelligent Enterprise. Voor iedereen die zich afvraagt wat dit inhoudt en hoe je dit vertaalt naar je eigen business, hebben we goed nieuws. McCoy legt uit wat deze strategie inhoudt en gaat in op de toepasbaarheid ervan. Dit verklaart ons thema The Intelligent Enterprise: Explained. 

Explained is hét centrale motto voor McCoy's BIG event 2020. 

BIG en Corona

In het kader van de Corona maatregelen hebben we besloten het event direct na de komende zomervakantie te plannen. Op 11 september ontvangen we je graag in Eindhoven om met een frisse blik naar alle nieuwe ontwikkelingen in en rondom SAP te kijken. En uiteraard te netwerken bij een fijne barbecue. 

Normaal gaan we na het BIG event naar Guus. Helaas moest ook Guus zijn Groots concert afzeggen voor 2020. Het goede nieuws is dat we hier een mooi alternatief voor hebben kunnen vinden. 

We kijken uit naar je komst op 11 september bij Microlab op Strijp-S te Eindhoven. We bieden een lunch aan vanaf 12:00, het programma neemt de middag in beslag waarna we een netwerkborrel en voor de liefhebbers een BBQ serveren. 

Schrijf je snel in via het formulier op deze pagina en laat ons ook even weten of je blijft eten? 

Graag tot dan! 

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training.