BIG Event: The Intelligent Enterprise Explained

11 september 2020 12:00

The Intelligent Enterprise: Explained

In de vierde editie van ons inmiddels welbekende BIG event gaan we dit jaar in op de strategie/roadmap van SAP voor de komende jaren: The Intelligent Enterprise. Voor iedereen die zich afvraagt wat dit inhoudt en hoe je dit vertaalt naar je eigen business, hebben we goed nieuws. McCoy legt uit wat deze strategie inhoudt en gaat in op de toepasbaarheid ervan. Dit verklaart ons thema The Intelligent Enterprise: Explained. 

Explained is hét centrale motto voor McCoy's BIG event 2020.

Het programma

Met een gevarieerd programma, met presentaties van o.a. SAP, Signify, Strukton, Royal Swinkels Family Brewers, Jumbo en DSM, duiken we dieper in The Intelligent Enterprise en wat dit nu precies betekent voor jouw organisatie. Bovendien is er een ‘marketplace’ waarin je 1-op-1 kan sparren met onze McCoy experts over specifieke SAP topics. Welke Break out sessies wil jij niet missen en welke market places ga je zeker bezoeken? Bekijk de inhoud en maak je keuze!

Bekijk het progamma in PDF

De Locatie: Igluu Eindhoven 

De beoogde locatie Microlab op Strijp-S is helaas komen te vervallen, omdat zij voorlopig geen events meer organiseren. Als alternatief voor ons BIG Event 2020 hebben we een zo mogelijk nog mooiere locatie kunnen vinden: Igluu in het centrum van Eindhoven. Het voormalige gebouw van Philips Lighting aan de Emmasingel. Zeer goed bereikbaar met de trein en voldoende parkeergelegenheid. Ook een plek met veel historie (meer dan 100 jaar) waar we je graag meer over vertellen op 11 september. 

Remote of fysiek? Jij bepaalt

Dit jaar hebben we besloten het programma hybride aan te bieden. Dat betekent dat je de break out sessies zowel fysiek als online kunt volgen. Alle opties zijn mogelijk: 

  1. Het event volledig op locatie bijwonen
  2. Enkel de break out sessies vanaf je laptop bijwonen op een locatie naar keuze
  3. Je kunt de plenaire sessies fysiek bijwonen en de break out sessies op locatie vanaf je laptop
  4. De break out sessies vanaf je laptop bijwonen op een locatie naar keuze en vervolgens aanhaken bij de borrel en het eten

Meld je aan

We kijken uit naar je komst op 11 september bij Igluu te Eindhoven. We bieden een lunch aan vanaf 12:00, het programma neemt de middag in beslag waarna we een netwerkborrel en voor de liefhebbers een diner serveren. 

Schrijf je snel in via het formulier op deze pagina en laat ons ook even weten of je blijft eten? 

Graag tot dan!

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training.