McAdemy

Webinar: Planning en process improvements in uw warehouse

Gehost door Niek Lubbersen

Meld je hier aan

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze training. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.

Start op: 10 februari 2022 16:00

Gepresenteerd door: Arjan Willemsen en Mirhad Rama

Start op: 10 februari 2022 16:00

“Haal ik alles uit mijn magazijnoplossing?”

Goede vraag. En een belangrijke! McCoy organiseert op 10 februari aanstaande een webinar dat je helpt een antwoord te krijgen op deze vraag. Tijdens het webinar behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Bottlenecks binnen je warehouse operatie.
    Je weet dat de aantallen pakketjes en de snelheid waarmee je deze naar de klant verstuurd, zijn te verbeteren. Waarschijnlijk heb je zelfs al een onderbuikgevoel bij de plekken in het magazijn waardoor je de voorziene output niet haalt. Maar… hoe check je of dit ook daadwerkelijk de bottleneck zijn? Of komen er vanuit een big-data analyse wellicht nog meer punten naar voren die het proces verstoren?
  • Optimale lay-out en looproutes van het magazijn.
    Met de juiste combinatie van beschikbare mensen en (rijdend) materieel zorg je voor een efficiënte uitvoering van je magazijn processen. Maar hoe krijg je  beter inzicht in deze uitvoering? En hoe kan je direct aanpassingen doorvoeren op het moment dat er efficiëntere manieren zijn?

Tijdens het webinar behandelen we deze en andere optimalisatie vragen aan de hand van onze warehouse insights en process mining oplossingen.


Schrijf je in voor het webinar, en ontdek hoe

  • Je vanuit de magazijnsoftware bottlenecks in de operatie snel naar voren te laten komen.
  • Je mensen en materieel in het magazijn de materiaalbewegingen optimaal laat uitvoeren.
  • Hoe je bedrijf zich met onze aanpak klaarstoomt voor de toekomst.


Heb je je ingeschreven? Lees hier alvast meer over tools die gebruikt kunnen worden om bottlenecks naar voren te laten komen en de materiaalbewegingen te optimaliseren.

We zien je graag online op 10 februari!