Intelligent Planning

Plug and Plan met SAP IBP

In onze eerdere blog schreven we al over het belang van planning en hoe S&OP kan groeien naar Integrated Business Planning met gebruik en behulp van ons intelligent planning concept. Een goede planning valt of staat met de juiste data. Daarmee komen we gelijk uit op wat vaak als pijnpunt wordt beschouwd in ieder IT project, juist…..die altijd lastige integratie.

Wat als wij u nu vertellen dat wij als onderdeel van ons intelligent planning concept gebruik maken van intelligent Integration? Door op de juiste manier gebruik te maken van de verschillende integratiemogelijkheden die er zijn voor SAP IBP zorgen wij een snelle, juiste, controleerbare en onderhoudsvriendelijke integratie.

SAP Intelligent Business Planning | Intelligent Planning by McCoy

In onze innovatie maken wij gebruik tussen een mix van data rechtstreeks uit S/4 HANA of ECC via de IBP add-on. De echte innovatie en toegevoegde waarde zit voor ons in de staging van de overige data en daarmee in SAP BW als datawarehouse omgeving. Hier maken wij het verschil en zorgen wij met slimme en reeds bewezen modellen dat alleen de juiste data en relevante data in IBP terecht zal komen. Ook de weg terug van IBP naar S/4 HANA, ECC, maar ook BW voor bijvoorbeeld reporting of back-up mogelijkheden in onderdeel van ons intelligent integration model.

Wanneer u kiest voor Intelligent Integration nemen wij alle zorgen voor u weg en zullen wij op basis van de oplossing in IBP de benodigde data verzorgen. Het enige wat u als klant hoeft te regelen is zorgen dat de data beschikbaar is in een van de bronnen. Ons team van McCoy zal zorgen dat de rest een zaak van ‘plug and plan’ gaat worden tijdens de go-live van IBP. U zal vast wat specifieke wensen hebben die voor uw bedrijf van toepassing zijn; dan bereiden onze IBP, CPI en DWH-consultants de Custom integration gewoon uit. Al deze technologische kennis is aanwezig binnen McCoy, zodat we niet afhankelijk zijn van andere partijen

Wilt u meer weten over deze ‘plug and plan’ aanpak en wat McCoy voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op met een van onze integratie of planning experts. Roel van Bommel roel.van.bommel@mccoy-partners.com of Jeroen van Tol jeroen.van.tol@mccoy-partners.com.

 Blijf op de hoogte

Je email adres zal alleen worden gebruikt in relatie met deze innovatie. Bekijk onze privacystatement voor meer informatie.