More than IT

Bij McCoy kijken we verder dan IT-oplossingen. Als onafhankelijke SAP-partner kijken wij naar jou en jouw behoeften. Een intelligent businessplatform? Geen probleem. Een bedrijfsproces efficiënter maken? Kom maar op. Wat jouw vraag ook is, wij streven naar een complete dienstverlening. Met onze flexibele service en betrouwbare ondersteuning gaan we altijd voor de volle 100%. The perfect score: 💯.  Om zo de beste in de markt te worden. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Met kantoren in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Manilla bieden wij onze service nu 24/7 aan.

Wij geloven dat IT verder gaat dan alleen het implementeren software bij de business. Het gaat om datgene wat zich op het snijvlak van business en IT afspeelt. Wij onderscheiden ons door een breed scala aan SAP-diensten en -oplossingen te bieden vanuit een ondernemende gedachte.  Met onze SAP-consultants simplificeren wij processen en IT-systemen, om jou nog succesvoller te maken. Daarmee opereren wij ook vanuit een groen gedachtegoed.

Wij denken met je mee

Ben jij op zoek naar mensen die de taal van de business spreken? Die met je meedenken, kritische vragen stellen en die behoren tot de beste in hun vakgebied? Dan helpen wij je graag verder. Ons doel is het om concrete resultaten voor jou te behalen. Toch even iets anders dan: u vraagt, wij draaien.

Kom jij ook bij ons werken? Kijk dan op onze werken-bij-pagina.

Lees hier ons sociaal jaarverslag