Software-as-a-service is een niet meer weg te denken begrip. Dit is tegenwoordig de norm voor de aanschaf van software. Het is fijn om deze kosten evenredig te kunnen spreiden in plaats van een fikse investering vooraf. Dat geeft financiële ruimte om te blijven investeren in innovatie. Maar waarom geldt dat dan niet voor de implementatiekosten? De consultancy fees, de eventuele aanschaf van hardware én de beheerkosten, worden vaak nog wel in een korte tijd in rekening gebracht. McCoy gooit het roer om en biedt een unieke aanpak: PAS. Een SAP Project-as-a-Service. SAP. Maar dan anders.

Een SAP implementatie-abonnement

Wij bieden licenties, projectmanagement en beheer aan ‘as a service’. Voor een vast bedrag per user per maand. Voor een periode die we samen afspreken. Zo is de investering overzichtelijker en voorspelbaar. Het is een implementatie-abonnement, waarin we vooraf bespreken of je betaalt per use, unit of user. All-in, gebaseerd op jouw specifieke behoeften.

Transparant en voorspelbaar

Door te werken volgens dit OPEX-model, spreid je niet alleen de kosten, maar we ontzorgen je ook door het succes van het project voor een groot deel op ons te nemen. Bovendien geeft het financiële ruimte voor andere innovatieve IT-projecten. Hierdoor maken we een implementatieproject transparant en voorspelbaar. Simply McCoy noemen we dat.

Wil je weten hoe dit voor jou kan werken? Jan Laros praat je er graag over bij via +31 6 23 19 51 53.