Sales & Services

Een succesvolle verkoop stopt niet bij de levering van het product of de dienst. Een soepel draaiend serviceapparaat met een goed onderhoudsproces, hoort bij de klantbeleving. Want het leveren van goede service, zal weer leiden tot een nieuwe aankoop. Sales- en serviceprocessen zijn niet los van elkaar te zien.

Sales is service en service is sales

McCoy werkt samen met onze klanten aan de implementatie van efficiënte en gebruiksvriendelijke SAP-oplossingen voor verkoop-, service- en onderhoudsprocessen. Onze drive zit in het bedenken van slimme, eenvoudige SAP-oplossingen die uw organisatie echt vooruithelpen. McCoy’s Sales- en Serviceteam beheerst de complete end to end processen van Order to Cash, Design to Operate en Run to Maintain.

Sales en Service: waar kunnen we je mee helpen?

Sales-, service- en onderhoudsprocessen hangen nauw met elkaar samen. Graag kijken we samen waar er procesverbetering mogelijk is. Hieronder een aantal voorbeelden van wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Service order proces inzichtelijk

Inzicht in het service order proces is essentieel om potentiele problemen te voorkomen. Het Service Order Dashboard op SAP Analytics Cloud geeft dat inzicht. Met een druk op de knop kan het aantal open service orders en de doorlooptijd inzichtelijk worden gemaakt. Dat leidt tot een snellere doorlooptijd van service orders. Dit dashboard kan volledig naar jouw wens (en proces) aangepast worden, altijd gericht op het leveren van business waarde.

Eenduidige servicedata met Mendix en SAP

Data van serviceprocessen die niet direct in een standaard SAP oplossing passen, worden vaak bijgehouden in losse Excel sheets. Hoe hou je hiermee een goed en eenduidig overzicht? Een low-code software platform zoals Mendix is een oplossing voor de digitalisering van deze data. Maar hoe communiceren deze oplossingen met jouw SAP systeem? En hoe integreren we ze later? Wij combineren kennis van jouw business, Mendix en SAP, en helpen je graag met de platformoptimalisatie van jouw organisatie. 

Beter asset management met een digital twin

In een real-time asset management proces is de ‘digital twin’  - een digitale replica - niet meer weg te denken Met ons SAP Asset Intelligence Network instapmodel kunnen wij jou helpen dit te realiseren. SAP Asset Intelligence Network is de oplossing voor collaboratief en geïntegreerd asset management. Een digitale replica met de meest actuele asset data, beschikbaar voor alle betrokken partijen, is de onderscheidende factor. 

Wil je weten wat onze Sales & Service team voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Jan Laros.