SAP Asset Intelligence Network: snel toegang tot actuele en accurate asset data

Beter asset management met een digital twin

In de huidige maakindustrie worden installaties steeds complexer en wordt de behoefte aan efficiënte samenwerking steeds groter. Het belang van eenvoudig en snel toegang tot actuele en accurate asset data moet daarbij niet onderschat worden. Een product waarmee dit goed gerealiseerd kan worden is SAP Asset Intelligence Network (AIN). Maar, hoe werkt AIN en hoe benut je optimaal de potentie hiervan? 

Collaboratief en geïntegreerd asset management

AIN is onderdeel van de SAP Intelligent Asset Management (IAM) suite. Deze suite is cloud-gebaseerd en bevat diverse oplossingen binnen asset management. De basis is de asset-data, opgeslagen in Asset Central Foundation. AIN maakt efficiënte samenwerking met zowel interne- als externe partners in het netwerk mogelijk. Het is dé oplossing voor collaboratief en geïntegreerd asset management. De onderscheidende factor hierbij? Een digitale replica met de meest actuele asset data, beschikbaar voor alle betrokken partijen.

Digital twin: de meest actuele asset data beschikbaar voor alle partijen

In een real-time asset managementproces is de ‘digital twin’ niet meer weg te denken. Deze digitale replica van een asset zorgt ervoor dat iedereen die bevoegd is over de voor hen relevante actuele asset data kan beschikken. Met ons SAP AIN instapmodel kunnen wij jou helpen om de potentie van een digital twin te realiseren. McCoy heeft ervaring in de implementatie van SAP AIN.

Ook de potentie van SAP AIN benutten? We gaan graag met je in gesprek over wat ons AIN team voor jouw organisatie kan betekenen. Neem contact op met Jan Laros: +31 6 23 19 51 53