Simply SAP S/4 HANA

Iedereen praat erover. Iedereen heeft er een mening over. Hoe kan ik snel, simpel maar vooral veilig overstappen naar S/4 HANA, de software van de toekomst? Maar vooral ook: hoe neem ik het goede van mijn huidige systemen mee en laat ik alle ballast achter? Met de unieke Re-Use aanpak van McCoy zorgen we ervoor dat al deze wensen vervuld worden!

Onze aanpak in het kort:

  • Waarom is het voor een SAP gebruiker verstandig om te migreren naar S/4 HANA? En dan praten we vooral in business termen, en niet in IT features
  • Een methode om in kleine stappen zowel S/4 HANA als Cloud te combineren als nieuw platform. Die kleine stappen zijn in geld en tijd overzichtelijk, en kunnen ook weer gemakkelijk worden teruggedraaid. Testdrive S/4 HANA in de Cloud, in 1 dag.
  • Voorgeconfigureerde processen in S/4 HANA die in ieder bedrijf gebruikt worden. Dit maakt een snelle implementatie van een onderdeel of zelfs van je hele bedrijf mogelijk.

Graag komen we vrijblijvend langs om dit te laten zien. En laten we klanten aan het woord die deze stappen al hebben gezet, en waarom ze er blij mee zijn. Neem contact op met Jan Laros op 06 23195153. Wil je meer weten over onze Re-Use aanpak? Bekijk "De overstap naar S/4HANA – verhuizen zoals het moet!"