Succesvol Transformeren


Het succes van een bedrijf wordt in steeds grotere mate bepaald door de adoptie van nieuwe IT-systemen door de business. De installatie en configuratie van systemen spreken voor zich, maar de organisatie van de integrale verandering is cruciaal. Dit vraagt een slimmere aanpak. Minder nadruk op het configureren en aanpassen van IT-systemen, maar meer focus op het toepassen binnen de organisatie. Kortom, grip op de transformatie. Onze transformatiediensten en de nieuwste IT-mogelijkheden brengen jouw IT strategie binnen no-time tot leven.

Organisatie-gerichte-IT

Onze organisatie-gerichte-IT-aanpak zorgt dat een IT-vraagstuk op een gestructureerde wijze wordt beantwoord vanuit het perspectief van de organisatie: jouw IT-strategie komt tot leven. Het organisatievraagstuk staat hierbij altijd centraal om te waarborgen dat het de bedrijfsstrategie ondersteunt en waarde creëert. Een aantal voorbeelden:

  • Standaard SAP in de cloud succesvol gebruiken door middel van fit-2-standard.
  • Process verbetering door middel van cross-system process mining.
  • Kostenreductie en meer flexibiliteit door middel van een (multi) cloud strategie.

Wij zetten multidisciplinaire teams in die o.a. expertise bevatten op het gebied van (SAP) Business en IT Transformatie, Process Excellence, Cloud en IT-infrastructuur om het vraagstuk te beantwoorden en daarna te begeleiden tijdens de uitvoering. Hierbij maken we gebruik van unieke en beproefde best practices.

Transformeren als een dienst

Wij geloven in resultaat en committeren ons hieraan: Transformatie als een dienst. Vooraf gedefinieerd, vast geprijsd en met gegarandeerd resultaat. Profiteer maximaal van schaarse expertises die nodig is om de IT-strategie tot leven te brengen.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Jan Laros: +31 6 23 19 51 53

Image Description