Finance

Vooruitgang vraagt om een ‘More than IT’ benadering

Onze ambitie is om de Finance Business succesvol te transformeren naar een strategische Business Partner door de functie slim te organiseren, processen te standaardiseren en gegevensverwerking maximaal te automatiseren.

’In Control’ zijn en daarmee tijd vrijspelen om strategisch te adviseren

Onze overtuiging is dat een juiste vastlegging bij de bron het fundament levert om te komen tot de perfecte balans tussen compliance, efficiëntie en inzicht. Daarbij biedt processtandaardisatie kansen om de financiële functie slim te organiseren en gegevensverwerking maximaal te automatiseren. Daardoor ben je ‘in control’ en speel je meer tijd vrij voor wat de primaire rol van een strategische business partner zou moeten zijn: real-time inzichten ververwerven. Je ondersteunt dan het beslissingsproces met ‘rake feiten’.

Bij McCoy vinden we namelijk: finance is raak

Samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen

Onze manier van samenwerking is altijd gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Onze McCoy SAP S/4HANA Finance experts kenmerken zich door vakmanschap, gedrevenheid en betrokkenheid. Professionals die openstaan voor innovatieve ontwikkelingen, die door samenwerking het perfecte resultaat voor jouw vraag weten te realiseren.

Wil je vrijblijvend kennismaken met ons team, neem dan contact op met Luc Janssen - 0630597668 of Arthur Kreuk - 0654282412