De meest gedreven en resultaatgerichte
SAP experts van Nederland.

Bekijk onze 250 collega's
Image Description

HR-Xperience

Human Resources

Het HrX team binnen McCoy is opgericht vanuit de gedachte “het kan ook anders”. Zowel Thomas Hendrickx als Amber Smeulders geloven in de trend om naast Data Driven HR ook meer te focussen op Employee Experience. Het centraal stellen van de Employee Experience bij de inrichting van HR-processen, is het fundament van het McCoy HR-Xperience team. Inmiddels bestaat het team uit HR- en SuccessFactors specialisten en iedereen staat achter de gedachte: “More than HR & IT”. Onze filosofie is een digitale HR-transformatie doormiddel van Experience i.p.v. alleen SuccessFactors implementeren.

Onze consultants brengen sterke HR-business kennis mee en jarenlange ervaring in SAP SuccessFactors. Samenwerking en verbinding creëren om daarbij een Fit-for-the-Future HR-organisatie neer te zetten, is het hetgeen wat ons drijft. Deze passie in combinatie met plezier in ons werk, is kenmerkend voor ons team.

Wil je nader kennis maken met ons HR-Transformatie Team? Neem dan contact op met Amber (06 25122601) of Thomas (06 27328642)


Marieke Pullen
Hilke Kuijpers
Iris van der Wal
Iljo van Gogh
Ruth Leijten
Ruud Zandbergen
Jasper de Groot
Amber Smeulders
Bobby Bronkhorst
Thomas Hendrickx
Pascal van Bruggen
Jens Snuverink
Ruben van der Poel