BLOGSUPPLY CHAIN MANAGEMENTSAP S/4 HANA
Jan Laros

6 Guiding Questions naar S/4HANA

Het verhuizen van je ERP-systeem naar S/4HANA het roept allerlei vragen op. Hoe je een dergelijke verhuizing zo soepel en snel mogelijk laat verlopen is geheel afhankelijk van een goede voorbereiding. 

Breng je IT-landschap in kaart

We helpen je graag op weg aan de hand van 6 'guiding questions'. Met deze 6 vragen schets je een helder beeld van je huidige én je optimale toekomstige IT-landschap. De focus is er dan ook op gericht om datgene wat echt waarde toevoegt en past bij de huidige situatie, strategie en visie mee te nemen. Zo profiteer je maximaal van reeds gedane investeringen. 

Wanneer je dit in kaart hebt gebracht, zijn wij ervan overtuigd dat je simpeler, sneller en slimmer overstapt naar S/4HANA. De basis van onze SMART Re-Use™ aanpak. 

Beantwoord de vragen: 

Bekijk de PDF

 

Wil je meer weten over onze aanpak en wat McCoy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze verhuisexpert – Jan Laros (E: jan.laros@mccoy-partners.com; M: 06:23195153) 

Think S/4, Think McCoy

 

Overstappen naar S/4HANA? Hier moet je over nadenken

Heeft migreren naar SAP S/4HANA zin voor jouw bedrijf? Ontdek hoe onze klanten zich onderscheiden, download de S/4 succesverhalen.