BLOGBUSINESS INTELLIGENCE
Sander Huisman

Be on track with BI 2.0 recap

Recap BI event: Be on track with BI 2.0

Donderdag 29 September was het zover. Hét Business Intelligence event van McCoy & Partners op de prachtige locatie Huize bergen in Vught. Aan de hand van 5 relevante onderwerpen behandelden we innovatieve ontwikkelingen rondom BI met als thema ‘Be on track with BI 2.0’. We hadden een mooi programma samengesteld over 5 verschillende BI topics met een keynote van Iver van der Zand (CTO SAP EMEA) en McCoy’s Tom van den Berg, breakout sessies van o.a. Alliander, Medtronic en Signify en een energieke afsluiting van Ilse wouters!

Topics:

  • Simply planning

  • Snowflake – cure or curse?

  • Reporting keuzestress

  • Keep up with the digital enterprise

  • S/4 HANA embedded analytics

Het waren de ingrediënten voor een mooi event en we kijken dan ook terug op een geslaagd event met inspirerende sessies! Heb je een presentatie of het event gemist die je wel graag wilde bijwonen? Geen probleem, je vindt de presentaties hier. Vragen over de presentaties? Neem contact op met Katrin van Boxtel.

Aftermovie BI event: Be on track with BI 2.0

More than BI

Het maken van de juiste beslissingen begint bij goede data. Weten wat je nodig hebt om je business verder te brengen - en daarop inspelen. Bijblijven in een veranderende markt en real-time rapporteren was nog nooit zo belangrijk. Dit event staat in het teken van tools die je hierbij kunnen helpen en move naar de cloud.

En dat is iets waar wij ons bij McCoy maar al te graag mee bezig houden. More than BI betekent voor ons meerwaarde bieden boven op het technische trucje. Het gaat om het begrijpen van onze klanten, en hun vragen écht weten te beantwoorden. We nemen onze kennis van SAC Planning & Analytics, Power BI, S/4 Reporting, Snowflake & BI Cloud mee en delen die graag met jou.

Let’s connect

Wil je nog meer weten over McCoy & Partners en hoe Business Intelligence jou kan helpen? wil je het daar met ons even over hebben? Neem dan contact op met Roel van Bommel (06-226938392) of Joury Jonkergouw (06-82622361)