SAP IBP
Anne van Dam

Beter plannen én geld verdienen? Met SAP IBP

Beter plannen én geld verdienen? 
Ervaar wat dat betekent voor jou met een gratis testdrive in SAP IBP.

Dat klinkt te mooi om waar te zijn. En dat is het vaak ook. Toch zien wij bij onze klanten dat door inzet van de juiste planning tool, in combinatie met de laatste planning concepten, dit absoluut mogelijk is! Daarnaast is het in deze tijd extra belangrijk om goed te plannen. Afzet, inkoop en alles wat daartussen zit zijn lastiger dan ooit te voorspellen binnen een constant veranderende markt. 

De planning cyclus simuleren

Het kunnen simuleren van een planning-cyclus biedt daarbij uitkomst. Bij voorkeur meerdere keren per dag, om zo de snel wijzigende forecasts adequaat door te vertalen naar productie en inkoop.
 
McCoy ziet ook dat de veranderingen in de supply chain en alles wat daarmee samenhangt hoog op de prioriteitenlijst van haar klanten staan. Daarom hebben we voor IBP (Integrale Planning) een introductie package gemaakt. Waarmee klanten de software gratis kunnen testen om de voordelen ‘live’ te ervaren. 

Hoe werkt de IBP testdrive? 

Om dit te kunnen doen met jouw eigen organisatiedata heeft McCoy een klantspecifiek package ontwikkeld. Op basis van de aangeleverde data kunnen we na een paar dagen demonstreren wat de voordelen zijn van plannen met behulp van IBP voor jouw organisatie.
 
Geen installatie perikelen, want IBP is een cloud oplossing. Die we vervolgens eenvoudig koppelen aan je bestaande SAP systeem. Of je nu APO gebruikt, of klassiek MRP in MM, dat maakt voor ons niet uit. Als we je data mogen benaderen, kunnen we snel aan jou en je collega's uitleggen door middel van een workshop wat de voordelen zijn van het inzetten van IBP. Begin alvast met het downloaden van een whitepaper waarin een IBP business case wordt uitgelegd.

Voordelen van plannen met SAP IBP?

De voordelen die we tot nu toe bij onze klanten zien zijn: 

  • Lagere voorraden

  • Hogere service levels

  • Een veel betere en transparantere planning

  • Één bron van waarheid

  • Versies en simulaties van scenario’s

En natuurlijk de financiële consequenties van bovengenoemde logistieke voordelen.

Vanuit McCoy bieden we een gratis scan aan, om snel te bepalen of inzet van IBP voor jouw bedrijf interessant is en welke voordelen ervan verwacht mogen worden. 

Klinkt als een no-brainer? Dat is het ook wat ons betreft. Tot nu toe is onze ervaring dat wanneer de scan aangeeft dat er voordelen verwacht mogen worden, we deze ook in alle gevallen hebben weten te realiseren voor onze klanten. 

Planning op afroep

Het houdt niet op bij de invoering, de ‘go-live’. Vaak is dat zelfs nog maar het begin. McCoy biedt ook aan om je planning als een dienst te leveren. Op afroep. Volgens de laatste inzichten, methoden en technieken. Op het moment dat jij dat wilt.
Zodat jouw bedrijf zich kan richten op de kerntaken. Het zorgen dat de juiste goederen of diensten op de juiste manier aan de juiste klant geleverd worden. Volgens afspraak. 
Uiteindelijk is dat het ultieme doel van een goede planning. En McCoy helpt je graag om dat doel te realiseren. 


Een scan zou weleens een van je beste investeringen kunnen zijn! Neem contact op met Anne van DamJacques Scheutjens of Carla Gomez Subils voor een afspraak of vul gewoon het contactformulier in.