Emiel

BIG Event 2022

Op 10 juni 2022 organiseert McCoy het jaarlijkse BIG Event. Bereid je voor op een speciale editie. Voor het vijfde jaar op een rij organiseren we het BIG Event groots, maar dit jaar wordt het nét wat ‘grootser'. Wat we daarmee bedoelen? Nou, dat we samen naar ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis gaan!

Meld je aan via de landingspagina

 

De afgelopen twee jaar zijn ingrijpend geweest voor de bedrijfsvoering van veel organisaties. We denken hierdoor steeds vaker en diepgaander na over hoe we innovatie en digitale transformatie slim kunnen laten werken voor bedrijven. Het draait hierbij vooral om continuïteit, 'het nieuwe werken’, de war-for-talent en het slim managen van verandering.

Koploper blíjven is dan de volgende stap. We garanderen kwaliteit door te luisteren naar klanten en we focussen ons op een outside-in-benadering, waarbij het leveren van meerwaarde altijd centraal staat. Zo gaan bedrijven van only IT naar more than IT.

Op het BIG Event kijken we naar SAP-oplossingen die de toegevoegde waarde van een slimme verbinding tussen business en IT weergeven. En dat gaat verder dan alleen de implementatie!

Aanmelden kan via de landingspagina

Aftermovie McCoy BIG Event 2021

Ben jij al een Friend of McCoy?

Als innovatiepartner willen wij graag blijven inspireren. Daarom delen wij graag onze meest relevante content, evenementen, webinars en andere waardevolle updates met jou.