BLOGBUSINESS INTELLIGENCE
Mathijs van Kooten

Bij McCoy ligt je groeipad niet vast

Nu nog met z’n vijven, maar eind volgend jaar is dat verdubbeld. Mathijs houdt zich – naast het inrichten van SAC-planning bij klanten – bij McCoy bezig met het opzetten van hét beste SAC-planning team. Hij maakt sinds september 2021 onderdeel uit van de BU Business Intelligence. Wat werken bij McCoy voor hem inhoudt? Een unieke balans tussen vrijgelaten worden en sturing krijgen.

Vertrouwen en ondersteuning

Volgens Mathijs is vertrouwen bij McCoy de basis. Heb je een idee? Ga het maar uitvoeren. Je krijgt de vrijheid om nieuwe dingen te proberen en je eigen pad te onderzoeken. Maar dat betekent niet dat je in het diepe gegooid wordt. Sterker nog, het krijgen van ondersteuning en begeleiding is voor Mathijs dé reden dat hij zo goed op zijn plek zit.

‘Waar je in andere bedrijven je idee aan het MT pitcht om goedkeuring te krijgen, doe je dat bij McCoy voor feedback, begeleiding en hulp.’

Die sturing heeft Mathijs ook wel nodig. Hij weet goed wat hij wil, maar hij is ook ‘pas’ 26. Dan is het fijn om zelf achter het stuur te zitten, maar nóg fijner dat er iemand achterin zit die de weg wijst wanneer dat nodig is.

Verbinding opzoeken, ook buiten kantoor

En dat binnen een club like-minded mensen waar van elkaar leren centraal staat. Op uitjes, die Mathijs ook organiseert, wordt de verbinding buiten kantoor opgezocht. Daar zie je je collega’s in een ander daglicht, en besef je dat je – ondanks dat je een uiteenlopende groep mensen bij elkaar bent – één gedeelde interesse hebt: de verbinding tussen business en IT.

More than IT

Mathijs gaat de toekomst ambitieus tegemoet. Zijn doel? Met de juiste club mensen McCoy de beste implementatiepartner op gebied van SAC-planning maken. Mensen die, net als Mathijs, geloven in More than IT. Want je verkoopt niet alleen je technische kennis, je verkoopt een verandering in bedrijfsvoering. En of je daar uiteindelijk de IT-kant of de businesskant in op gaat, dat is bij McCoy aan jou.

Ook zelf aan het roer staan? Neem contact op met Joost Hinderdael