NEWSBUSINESS PROCESS MANAGEMENT
Harm-Jan Bech

Celonis en McCoy & Partners gaan partnership aan rondom Process Mining

McCoy & Partners en Celonis, marktleider op het gebied van process mining software, zijn een partnership aangegaan. In een wereld van toenemende complexiteit en constante verandering zien wij een steeds groter wordende behoefte bij onze klanten om processen verder te optimaliseren op basis van de data-goudmijn die zij bezitten. De inzet van Process Mining stelt ons in staat om op basis van deze data-goudmijn patronen, trends, afwijkingen en mogelijke verbeteringen in processen op te sporen. Met Celonis bieden wij onze klanten het beste wat er op dit moment te krijgen is in de markt.
 
Bij McCoy hebben wij een team van gecertificeerde Process Mining experts waarbij onze expertise in bedrijfsprocessen wordt gecombineerd met onze uitgebreide kennis van SAP. Of het nu gaat om een volledige implementatie of een Proof-of-Value, samen maken wij Process Mining succesvol. Lees meer.
 
Wil je graag eens met een van onze process mining specialisten ontdekken wat het op kan leveren voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op met Jan Laros op +31 6 23 19 51 53.

 

10 praktische richtlijnen voor een succesvol Process Mining project

Download de whitepaper en ontdek alles wat je moet weten rondom Process Mining