Amber Smeulders

Drie SAP Awards voor McCoy

Waar we eerder dit jaar de SAP Ambassador Award in ontvangst mochten nemen als blijk van waardering voor onze doorvertaling van de visie vanuit SAP omtrent het neerzetten van integrale bedrijfsvoering binnen organisaties - “The Intelligent Enterprise”, mochten we deze week maar liefst drie SAP Awards in ontvangst nemen als waardering voor onze innovatiekracht en de sterke kwaliteit waarmee we onze projecten opleveren.

Best of Customer Success

Tijdens het SAP event “Best of Customer Success” op 18 november dongen we mee voor een podium plek in de categorie Digital Core / Transformation met twee klantcases. We wisten met beide cases een podiumplek te behalen. Op de tweede plaats eindigde het implementatieproject met Strukton Worksphere. We implementeerde SAP S/4HANA bij Strukton Worksphere om hen in hoog tempo richting een volledig digitaal en datagedreven bedrijf te laten groeien. Daarop volgde onze Nouryon klantcase op de derde plaats. Een voorbeeldig project waar we, als marktleider op het gebied van SAP Ariba, in samenwerking met Nouryon erin slaagde om binnen 6 maanden tijd SAP Ariba uit te rollen in 20 landen. Daarmee was Nouryon in staat om de inkoopprocessen te standaardiseren en te automatiseren teneinde de businesscase te realiseren.

SAP Innovation Challenge for IBP Integration

De derde SAP Award namen we in ontvangst tijdens de “SAP Innovation Challenge for IBP Integration”. Een welverdiende eerste plaats voor de ‘Perfect Planning Guard’! Guard verwijst naar het bewaken van de uitkomst van uw planningsproces. Het zorgt ervoor dat de gegevens tussen uw bronsysteem en uw planningsomgeving consistent zijn. We hebben meer dan 100 jaar ervaring met logistieke planning in de Perfect Planning Guard gestopt. Voor een relatief kleine investering heeft u een zeer kort tijdsbestek voor de installatie en installatie en een snel resultaat bij het monitoren en, nog belangrijker, het verbeteren van uw gegevens.

Think Intelligent Enterprise, Think McCoy

McCoy is als 100% SAP Partner gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten vanuit de Intelligent Enterprise gedachte. Binnen organisaties zien afdelingen niet langer alleen het belang om procesverbetering binnen de eigen afdeling door te voeren, maar zien zij zichzelf ook steeds meer als onderdeel van de integrale bedrijfsvoering binnen de organisatie en daarmee als onderdeel van de digitale transformatie richting de slimme onderneming. Door dagelijkse processen te versterken, nieuwe technologieën toe te voegen en slimme koppelingen tussen bedrijfsapplicaties te leggen, helpen we vanuit McCoy onze klanten om van hun onderneming een slimme organisatie te maken en daarmee voorop te blijven lopen in hun branche. Innovatie en kwaliteit staan hierin voor ons altijd voorop.

Ook interesse om te onderzoeke wat McCOY & Partners voor jouw bedrijf kan doen? Neem vrijblijvend contact op en vul onderstaand formulier in: