Tom van den Berg

Werken bij McCoy...Epic!

Weet je wel hoe leuk het is om een leuke baan te hebben bij een mooi bedrijf? Logisch toch zou je zeggen…

Wij spreken veel jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan en met hun eerste of tweede baan bezig zijn. Maar ook mensen die al meer dan tien jaar aan de slag zijn en met dezelfde problemen worstelen.

Ze werken bij bedrijven die veel beloven, mooie verhalen hebben bij het recruitment proces maar waar de praktijk toch heel anders blijkt te zijn. Heel anders dan in dat mooie plaatje dat geschetst werd! Lang geleden zong het Goede Doel er al over met de tekst ‘een pakketje schroot met een dun laagje chroom’…

We bieden ruimte om topkwaliteit te leveren bij een bedrijf dat  ook plezier en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. Bij Simply McCoy geloven we, onze belofte zegt het al, in simpele dingen. Beloven wat je doet, en doen wat je belooft. En wat ons betreft zeker ook op het vlak van goed werkgeverschap. Daarom zijn we een Great Place to work , en kennen we een uitzonderlijk laag verloop bij onze mensen.

Om dit mooi te illustreren hebben we een aparte website gemaakt, die beschrijft hoe het is om te werken bij McCoy. En die hebben we, niet geheel verrassend, Werken bij McCoy genoemd: www.werkenbijmccoy.nl

Hier lees je alles over ons bedrijf en waarom het zo leuk, maar ook leerzaam het is om bij McCoy te werken. Voor de SAP professional die bij de grootste onafhankelijke SAP dienstverlener wil werken en zich graag verder ontwikkelt. 

Lees er alles over op onze site en kom ons snel eens bezoeken in Eindhoven of Utrecht. Je krijgt er gegarandeerd geen spijt van… EPIC!

Think SAP, Think McCoy
Kijk op: werkenbijmccoy.nl