Tom van den Berg

HR moet anders: McCoy start met SAP SuccessFactors

Soms gebeuren alle goede dingen tegelijk. McCoy komt twee keer achter elkaar in de top 10 van de beste en aantrekkelijkste werkgevers van Nederland. Vervolgens komen we in contact met twee toppers uit de SAP SuccessFactors wereld die toe zijn aan een volgende uitdaging. En HR is dus een speerpunt voor McCoy, zowel qua uitvoering als automatisering. Waarbij de kern op beide elementen moet liggen. 

Employee Experience

De invoering van een HR-systeem is geen technisch IT-kunstje. Belangrijk is dat vanuit de Employee Experience wordt geredeneerd om daadwerkelijk de gewenste transformatie te realiseren, zodat alle rollen in een organisatie de toegevoegde waarde van een HR-systeem zien.

Vandaar dat we zeggen: Het Moet Anders. Weg van stand alone technische implementaties van HR-systemen naar volledig geïntegreerd, waarbij de business leidend is.

SAP SuccessFactors

In IT, en zeker in HR, draait alles om mensen. Vandaar dat we ontzettend blij zijn met de komst van Amber Smeulders en Thomas Hendrickxdie al vele jaren vanuit SAP Nederland klanten hebben begeleid bij de aanschaf en optimalisatie van SAP SuccessFactors en daarmee het begeleiden van digitale HR-transformaties.

Dat we alles anders gaan doen laten we graag zien. Aan klanten, maar ook zeker aan nieuwe en enthousiaste collega’s. SAP HR experts die graag state of the art projecten willen doen bij leidende klanten. Die enthousiast worden van het werken bij een leuk maar zeker ook professioneel bedrijf. SAP-experts die zich tot de Top 💯 consultants in Nederland durven rekenen.

Neem contact op met Thomas (thomas.hendrickx@mccoy-partners.com) of Amber (amber.smeulders@mccoy-partners.com) voor meer informatie, en kom gewoon een keer langs in Eindhoven of Utrecht.

Think HR, Think McCoy