Rutger Heijmerikx

McCoy & Partners stelt Jasper Dukers aan als SAP Sales Manager Randstad

Jasper Dukers (35) is door McCoy & Partners aangesteld als SAP Sales Manager Randstad. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden van de activiteiten van de IT-specialist naar de Randstad.

McCoy & Partners is een snelgroeiend bedrijf, dat vier jaar geleden in Eindhoven is opgericht en inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met 85 medewerkers. Het bedrijf werkt voor verschillende middelgrote en grote organisaties, waaronder Philips, ASML, MSD en vele andere leidende bedrijven in hun bedrijfstak. Eind vorig jaar breidde McCoy nog uit naar België; nu is daar ook de Randstad aan toegevoegd.

Jasper Dukers werkte hiervoor als Account Manager en Clusterlead SAP Technology & Services bij CapGemini. Hij heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de IT-dienstverlening, met name op het gebied van SAP. Bij McCoy wordt hij verantwoordelijk voor het bedienen van bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten in de Randstad.

Tom van den Berg, partner bij McCoy: "We hebben een stevige ambitie als organisatie: we willen de honderd beste SAP-consultants van Nederland in huis halen. Met de aanstelling van Jasper als onze kartrekker in de Randstad hebben we weer een belangrijke stap gezet in de richting van dat doel. We zien de potentie om in deze regio net zo hard te groeien als we de afgelopen jaren in de regio Eindhovenhebben gedaan. Met zijn ervaring en skills is Jasper de juiste man om die ambitie te realiseren."

"Ik kijk er erg naar uit om mijn jarenlange ervaring te gebruiken in een snelgroeiende en wendbare organisatie", aldus  Jasper Dukers. "Niet alleen de rol zelf spreekt mij ergaan, maar ookde persoonlijke samenwerking met de andere SAP-experts en de bedrijfscultuur van McCoy passen bij mij."