Tom van den Berg

McCoy introduceert McAdemy @ Home

McCoy gaat verder met McAdemy @ Home

In maart 2020 - tijdens de lockdown - hebben wij onze McAdemy @ Home in het leven geroepen. Het leek ons in deze tijd een goed idee om onze kennis thuis aan te bieden en voor iedereen toegankelijk te maken. En dat was een groot succes! Daarom gaan we onze webinars voortzetten. Uiteraard op de manier waarop je het van ons gewend bent!

Wat houdt McAdemy @ home in?

Trainingen en inhoudelijke discussies rondom SAP in de vorm van webinars. Een leuke afleiding van al je andere werk en calls. Even de diepte in en van gedachten wisselen met vakgenoten.

De thema’s

We presenteren een keer in de twee weken op donderdag diverse thema’s. De recente agenda zal op deze pagina bijgehouden worden. Zo weet je precies wat er de komende weken op het programma staat. 

22 oktober 2020SAP S/4 EWM – deel 15 november 2020SAP S/4 Group Reporting19 november 2020SAP S/4 EWM – deel 23 december 2020SAP S/4 Closing Cockpit17 december 2020SAP S/4 Advanced Producton Planning

 

Deze online sessies zullen altijd op donderdagmiddag plaatsvinden om 16:00 uur en duren maximaal een uur. Voor meer informatie, data en inschrijven, bezoek onze McAdemypagina

We kijken er naar uit je, weliswaar virtueel, te ontmoeten op een van onze McAdemy @ Home sessies!