NEWS
Martijn de Coninck

McCoy lanceert het Young Talent Program – samen starten wij jouw carrière

Sharing is caring, vindt ook Mathijs Bouman, keynote spreker van het McCoy Big Event 2021. Het delen van talent is volgens hem de beste oplossing – in de nog steeds woedende war for talent. Want jonge instromers koppelen aan McCoy of aan onze klanten, blijft een uitdaging. Ondanks dat de jacht naar goed talent voortduurt, valt er ook nog veel winst te behalen als het gaat om het opleiden van Trainees. En daarom zijn wij, met een van onze klanten, het Young Talent Program gestart. Dit programma sluit perfect aan op ons gedachtegoed: More than IT.

Op 3 oktober klonk het startschot en begonnen zes Young Talents (YT) met het eerste onderdeel van hun programma. Dit onderdeel, genaamd Foundation, is een zorgvuldig samengesteld opleidings-en certificeringsprogramma van drie maanden. De Young Talents worden breed opgeleid tot SAP Business Analisten in de domeinen Finance, Logistics, Customer Service & Manufacturing. Begin volgend jaar plaatsen we de zes talenten in verschillende projectteams, verdeeld over de domeinen, bij onze opdrachtgevers. Na een periode van 15 maanden gaan ze over op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

De eerste lichting Young Talents tijdens een escape room als teambuilding activiteit.

De vakinhoudelijke consultants van McCoy coachen de Young Talents tijdens hun opdracht. Rond april 2023 starten we met de tweede groep. Heb jij ook zin in een uitdagend traineeship of heb jij ruimte voor talent? Stuur dan snel een bericht naar Martijn de Coninck of Martijn Veth.