Rutger Heijmerikx

McCoy lanceert innovatieplatform - participeer ook!

SAP-partner McCoy & Partners roept zijn medewerkers en klanten op tot gezamenlijke innovatie. Hiertoe is een platform gelanceerd dat het ontwikkelen van innovatieve oplossingen moet versnellen. Middels het platform biedt McCoy maximaal ruimte aan de creativiteit van zijn ruim tachtig medewerkers en kunnen vraagstukken van klanten sneller worden opgelost. Voor het initiatief is een significant innovatiebudget gealloceerd.

Klanten worden door McCoy opgeroepen om business gedreven uitdagingen om te vormen tot innovatie cases. Deze cases worden vervolgens door een co-innovatie team uitgewerkt tot oplossingen op basis van SAP-technologie. McCoy gebruikt daarbij recente inzichten uit het Industry 4.0 concept zoals blockchain, machine learning, artificial intelligence, big data en natuurlijk IoT. Een co-innovatie team bestaat uit experts van McCoy en medewerkers van de klant. Binnen het team wordt gestreefd naar een mix van business proces experts en thought leaders op het gebied van technologie.

“Door Simply Innovate te lanceren, bieden we onze klanten de mogelijkheid om aan de slag te gaan met nieuwe ideeën”, aldus Frank van Dooremolen, Senior Director bij McCoy & Partners. “Met de razendsnelle technologische ontwikkelingen van onze softwarepartner SAP, kunnen we onze klanten helpen met het realiseren van nieuwe business modellen en kunnen we complexe vraagstukken vaak simpeler oplossen. Daar staan we namelijk voor bij McCoy: Simplify Everything, Do Anything!”.

Klanten en partners van McCoy worden opgeroepen tot het delen van ideeën en vraagstukken. McCoy zal samen met de klant in een gezamenlijke ‘pressure cooker sessie’ de business case en de oplossing schetsen. Vervolgens wordt de business case gezamenlijk vervolmaakt en zal in diverse korte iteraties het solution design worden ontworpen. Hierbij kan McCoy vanuit het eigen platform direct nieuwe technologieën als SAP Cloud Platform, SAP HANA, Predictive Analytics en SAPUI5 toepassen.

Klanten of partners die hun cases willen delen met McCoy, worden uitgenodigd contact op te nemen via info@mccoy-partners.com of via +31 (0) 85 7820400.