Rutger Heijmerikx

McCoy lanceert website 2.0

Op The BIG Event van 9 juni aanstaande zal McCoy officieel de nieuwe website lanceren. Deze website is niet alleen helemaal vernieuwd, maar zal ook volledig vraaggestuurd zijn!

De look & feel van onze nieuwe website is in lijn met onze missie: Simpel.

Bij binnenkomst op onze site ziet de bezoeker onze twee hoofddimensies: Klanten en Medewerkers. Dit zijn tevens de twee hoofd navigatie elementen voor onze nieuwe site.

Klik op een van deze twee dimensies en je komt in het volgende scherm met 6 vragen. Dit zijn de 6 meestgestelde vragen die onze klanten en (potentiële) medewerkers ons stellen.

De ‘Hamburger” rechtsboven in het scherm toont alle andere belangrijke McCoy items zoals nieuws, blogs, evenementen en contact gegevens.

Mocht jouw vraag niet beantwoord zijn in een van de 6 blokken, biedt het Hamburger menu ook de mogelijkheid om rechtstreeks een vraag te stellen aan een van onze McCoy-collega’s. Alle vragen worden binnen drie werkdagen beantwoord.

“De overgang van (zoveel mogelijk) informatie zenden naar vraaggestuurd is een belangrijke stap in webdesign” zegt Tom van den Berg, Marketing director bij McCoy. “In plaats van zo veel mogelijk informatie over zo veel mogelijke thema’s, beperken we ons tot die informatie waarvan we weten dat die veel gevraagd wordt en dus relevant is”.

We hopen dat je net zo enthousiast zult zijn over onze nieuwe website als wijzelf. En, als altijd, je feedback wordt zeer op prijs gesteld… We verwelkomen je graag op onze nieuwe site op 9 juni!