Rutger Heijmerikx

McCoy maakt nieuwe details bekend rond The BIG Event

Op 9 juni vindt The BIG Event plaats. We hebben de afgelopen weken teasers en sprekers bekendgemaakt. Vandaag maken wij de eerste praktische details bekend. The BIG Event zal plaatsvinden in het SX gebouw op Strijp-S in Eindhoven:

SX gebouw
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
+31 (0) 40 304 13 63
sx-eindhoven.nl

Parkeren

Parkeren is mogelijk rondom het SX gebouw op Strijp-S. Er zal op de dag van het evenement parkeerhulp aanwezig zijn om parkeerplekken aan te wijzen. Ook zal het aangegeven worden met borden waarop het McCoy logo te zien is.

Het programma zal beginnen om 11.30 met een lunch in het café van SX: "de Stip". Van 12.30 tot 13.00 is er een plenaire sessie, waarna er parallelle sessies volgen waarvoor je je interesse later kunt aangeven. Van 13.30 tot 14.30 is er een break, waarin onder andere de McCoy Market aanwezig zal zijn. Dit zijn informatiepunten waar verschillende McCoyans hun visie delen op de toekomst van hun vakgebied. Hierna volgt de tweede plenaire sessie met aansluitend parallelle sessies. Om 16.00 zal het programma ten einde zijn en is er een borrel om nog verder na te praten en te netwerken.

Ondertussen hebben wij al een aantal sprekers bekend gemaakt. Jonathan van Veelen van Royal FloraHolland, Marcel Triepels en Roy Coenders van Marel, en Bart Mikkers en Anton van Koeveringe van ASML zijn de tot nu toe onthulde sprekers voor the BIG Event. Voor meer updates over de sprekers, volg onze website of LinkedIn.