BLOG
Stella Pelzers

What’s next? Ontdek de avonturen van een McNXTer bij McCoy

McNXT zet zich actief in om young professionals nauwer bij het bedrijf te betrekken. Ons McNXT-core-team bruist van de energie en organiseert een scala aan inspirerende activiteiten voor onze opkomende talenten. Van brainstormsessies tot aan borrels en sportieve uitjes: McNXT is er voor elke young professional binnen McCoy. Ben jij klaar om de avonturen van een McNXTer te verkennen? Lees dan snel verder.

McInvites: inspirerende kennissessies

Tijdens de McInvites nodigen we een collega of andere professional uit om hun ervaringen met ons te delen. De sessies variëren van leiderschapstrainingen tot workshops over burn-out preventies. Maar we hebben ook direct toepasbare sessies, zoals hoe je jezelf het beste kan presenteren aan (potentiële) klanten. De volgende McInvite is een intervisie-sessie en wordt gehost door Maroesja van de Business Unit Project Management. Tijdens deze sessie delen de McNXTers werkgerelateerde issues en proberen ze elkaar te helpen deze in de toekomst beter op te lossen.

McNXT jarigenborrel: wij vieren feest

Elke laatste vrijdag van de maand is het feest bij McCoy: wij vieren dan namelijk de verjaardagen van iedereen die in díe maand jarig is geweest. De slingers en feesthoedjes worden uit de kast getoverd en we zingen ‘lang zullen ze leven!’. Traditiegetrouw krijgen de jarigen ook een cadeautje mee naar huis.

Om de borrels nóg leuker te maken, hebben ze allemaal een speciaal thema. Zo heeft de borrel rond de carnavalsperiode een carnavalsthema en mogen de McNXTers in hun mooiste pakje naar kantoor komen. Aan borrels geen gebrek, want we hebben bijvoorbeeld ook de vakantieborrel, BBQ-borrel, oktoberfest-borrel en kerstborrel.

McPadel: op naar de Olympische Spelen

McCoy zou McCoy niet zijn, als we niet naast al het harde werken, ook af en toe onze benen losgooien. Inmiddels hebben we een heuse padelgroep gevormd, waar beginners en gevorderden allemaal welkom zijn.

Tijdens McPadel 2.0 namen vijfentwintig collega's het tegen elkaar op, zowel voor de overwinning als het recht om op te scheppen. Aan het einde van de dag werden Mariam en Ralph tot kampioenen van het gevorderden team gekroond, terwijl Cindy en Pieter de titel voor beginners veroverden. Na afloop van de competitie besloten we de dag af te sluiten met heerlijke hamburgers en verfrissende drankjes.

De padeltoernooien vallen goed in de smaak, en de volgende edities van McPadel staan al in de kalender genoteerd.

Naast padellen organiseert McNXT ook nog andere sportactiviteiten, zoals het WeKick-IT voetbaltoernooi en de beroemde lange afstandskroegentochten tijdens de McCoy 4-Daagse.

McNXT-kalender: mis nooit een event

De MCNXT-kalender is onlangs geïntroduceerd. Hierop staan alle verjaardagen en McNXT-activiteiten en events van de maand. Ook kunnen de McCoyans via een QR-code op de kalender, ideeën voor activiteiten met ons delen. De kalender schittert op ons kantoor in Eindhoven.

Synergy: McCoy komt samen

Regelmatig organiseert McCoy een Synergy. Onder het genot van een hapje en drankje, worden we bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen binnen (en buiten) McCoy. Zowel leden van het managementteam als andere collega's delen updates over nieuws en verkoopresultaten. Tijdens de laatste Synergy hadden we bovendien speciale gasten: onze collega's uit de Filipijnen. Leuk om onze collegas aan de andere kant van de wereld te ontmoeten.

Kris en Caspar verzorgen tijdens de Synergy ook de McNXT-update. Ze vertellen welke activiteiten de komende weken op de planning staan. En worden de nieuwe ideeën gepresenteerd.

Word ook McNXTer

Lijkt het jou nou ook leuk om onderdeel te maken van McNXT en McCoy? Stella nodigt je graag uit voor een kop koffie. Meer over McNXT vind je hier!