McQuarterly maart 2019

27 maart 2019

Intelligent Logistics oplossingWe zijn trots op de interesse die we hebben ontvangen in onze Intelligent Logistics oplossing! De opkomst van het IL-event van 14 maart met een rondleiding bij Rhenus Logistics was boven verwachting. Kon je er niet bij zijn? Dan hebben we hier de slides van Rhenus, VidaXL en McCoy. Great Place to Work - McCoyTwee jaar nadat we onze eerste Great Place to Work (GPtW) award hebben gewonnen, besloten we onze organisatie nog een keer te analyseren. Op 26 maart horen we of we ons ook Best Workplace mogen noemen! Bekijk de uitslag.
Ook hebben we onze unieke McCoy cultuur weten te vangen in een McBook– ons verhaal. 


Volg McCoy op LinkedInVerder zijn wij actiever op social media dan ooit tevoren om alle ontwikkelingen binnen SAP en McCoy te delen. Of het nu nieuwe technologische innovaties, events of oplossingen zijn. Daarom willen we je vragen om ons te volgen op LinkedIn.
Big Event - S/4 HANALast but not least kijken we uit naar het tweede kwartaal van dit jaar dat in het teken staat van MOVE. De move naar S/4HANA en move naar de Public Cloud. Dat is ook het thema van het grootste McCoy event van het jaar – het BIG-event op 14 juni te Eindhoven. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan hier in.Elk kwartaal de McQuarterly in je mailbox? Neem contact op via info@mccoy-partners.com.

Think SAP, Think McCoy.